Η Εταιρεία

Η CNG Greece είναι μία υπηρεσία που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Promethan, η οποία ιδρύθηκε το 2008, εδρεύει στην Γ΄ ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της προμήθειας και μεταφοράς Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) στην ελληνική αγορά.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των πελατών της, η Promethan κατασκεύασε και λειτουργεί δύο (2) σταθμούς συμπίεσης φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα και εντός του 2017 αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία οι νέοι σταθμοί στην Αθήνα και την Κομοτηνή.

Έχοντας ήδη αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες της βιομηχανίας της ενέργειας και με σύμμαχο την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, η CNG Greece κάνει πραγματικότητα την παροχή φυσικού αερίου σε καταναλωτές απομακρυσμένους από το δίκτυο φυσικού αερίου, δημιουργώντας έτσι ένα εικονικό δίκτυο («virtual pipeline») φυσικού αερίου.

Η Promethan διαθέτει ειδική άδεια προμήθειας και μεταφοράς CNG μέσω ειδικών ρυμουλκούμενων οχημάτων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Εισάγοντας καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά προβαίνει στη συμπίεση φυσικού αερίου σε ειδικά διαμορφωμένες φιάλες, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες των εμπορικών και βιομηχανικών της πελατών, προσφέροντάς τους παράλληλα πολλά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η CNG Greece παρέχει αξιόπιστες λύσεις και ταυτόχρονα δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.