Δημοσίευση

21 Μαρ

ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, αποτέλεσε την πρώτη περιοχή στην Ελλάδα η οποία τροφοδοτήθηκε με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) στο δίκτυο μέσης πίεσης από την Εταιρεία PROMETHAN A.E.

 

Πιο συγκεκριμένα, στις 20/02/2018 η PROMETHAN ολοκλήρωσε επιτυχώς τις απαιτούμενες ενέργειες που περιλάμβαναν την συμπίεση αερίου στα ειδικά οχήματα – τρέιλερ, την ασφαλή μεταφορά του αερίου και την εγκατάσταση κινητής μονάδας αποσυμπίεσης για την τροφοδότηση μέρους της ΒΙ. ΠΕ. Σίνδου.

 

Χάρη στην επιτυχημένη επέμβαση και τη τροφοδότηση της περιοχής με συμπιεσμένο φυσικό αέριο(CNG), συνεχίστηκε η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή φυσικού αερίου σε 18 βιομηχανίες. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες βιομηχανίες καλύπτουν σημαντικό μέρος της ημερήσιας βιομηχανικής ζήτησης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Η PROMETHAN A.E. διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, εξοπλισμό και μονάδες συμπίεσης φυσικού αερίου σε όλο τον ηπειρωτικό κορμό, αποτελεί τη πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με δυνατότητα να παρέχει φυσικό αέριο υπό μορφή (CNG) σε περιοχές, βιομηχανικούς πελάτες, εμπορικούς πελάτες, δημόσια κτήρια και πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται εκτός δικτύου φυσικού αερίου αλλά και σε περιπτώσεις άμεσης επέμβασης, εξασφαλίζοντας  την αδιάκοπη παροχή στους συνδεδεμένους, στο δίκτυο πελάτες.

 

Μία νέα σελίδα ανοίγει για το φυσικό αέριο ξεκινώντας με τη τροφοδότηση του Λαγκαδά, της Χαλάστρας και των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, τις πρώτες περιοχές που θα τροφοδοτούνται αποκλειστικά με συμπιεσμένο φυσικό αέριο(CNG).

 

 

Related Posts